Rreth nesh

11

Rreth nesh

Fujian Grand Star Teknologjia Co, Ltd, është një përtërij teknologjisë së lartë

ndërmarrje me të drejtat e pronës intelektuale të pavarur. e cila është

specializuar në trillues, prodhimin e prish thurje makine,

duke përfshirë sistemet e kontrollit të lidhura elektronike dhe mekanike

pjesë këmbimi.

Administrata jonë dhe R & D departamentit është e vendosur në rrethin e A

Nr 89 Software Park, Software Avenue, Fuzhou City, Fujian

Province, China me rreth 30 të punësuar.

Produktet tona kryesore përfshijnë prish thurje makine dhe prish

thurje makinë pjesë këmbimi. Të tilla si një seri e piezo

jacquard, bordi jacquard makinë, Software CAD dhe lloje

e sistemeve të kontrollit elektronik.

Ne gjithashtu ofrojnë zgjidhje modifikim për thurje vjetër prish

makina, të tilla si duke shtuar / zëvendësuar sistemin piezo jacquard

duke shtuar EBA / sistem EBC dhe duke shtuar laterale elektronik

(EL / shogging) e sistemit. Të gjithë sistemi ynë janë të përshtatshme për Karl

makina Mayer.

Kompania jonë gjithmonë t'i përmbahen menaxhimit shkencor dhe humanizuar

Ne jemi serioze në lidhje me çdo klient. Si rezultat i kësaj, ne kemi

fitoi një reputacion të mirë në industrinë e prish thurje dhe të eksportuara tonë

produkte në më shumë se 20 vende në evropiane, amerikane, aziatike

dhe vende afrikane.


WhatsApp Online Chat!